Bloomberg gir fire grunner til at etterspørselen etter Bitcoin er satt til å skyte høyere

Til ære for Mike McGlone, en senior handelsanalytiker ved Bloomberg Intelligence, kalte han et Bitcoin-breakout mot 13 000 dollar da få forventet det. I en rapport som ble utgitt 5. august, doblet analytikeren seg på det bullishe følelsen han har vært inne på hele året.

Rapporten på ni sider, med tittelen “Bloomberg Crypto Outlook: Bitcoin Becoming Prudent,” skisserte tre viktige årsaker til at etterspørselen etter BTC kommer til å øke fremover

Forutsatt at det er jevn tilbud, bør en økning i etterspørselen ytterligere hevde cryptocurrency markedet, nå opp 80 prosent i året. Bitcoin på egen hånd er opp 65 prosent i 2020 ifølge CryptoSlate-data.

Årsak nr. 1: Aktivt antall Bitcoin-adresser fortsetter å øke, noe som tyder på en tyrefase
På grunn av den økende adopsjonen av Bitcoin som en finansiell eiendel og som betalingsmiddel, har antallet aktive BTC-adresser begynt å tikke høyere.

I følge McGlone og Bloombergs forsøk på å forholde seg til prisen på det ledende cryptocurrency til dets aktive adresser (per Coin Metrics ), er Bitcoin for tiden 16,5 prosent undervurdert til 11 700 dollar.

„Grafikken vår viser Bitcoin etter rallying gull og et ledende mål på kjeden for adopsjon – aktive adresser. Det 30 dagers gjennomsnittet av adresser fra Coinmetrics 4. august oversatt til en Bitcoin-pris over $ 14 000, mot om lag 11 000 dollar på automatisk skala siden 2017. ”

I en egen analyse av Santiment, et blockchain-analysefirma, fant de at „3. august var den tredje forekomsten av [daglige aktive adresser] som nådde 1.08M daglige adresser siden 1. juli.“

Santiment ser denne trenden som et potensielt tegn på at Bitcoin’s pris „er berettiget til å prøve på nytt $ 12.000-området før heller enn senere.“

Årsak 2: Gråtoner fortsetter å akkumulere BTC en-masse

Grayscale Investments fortsetter å samle BTC en-masse for sine institusjonelle investorkunder.

“Grayscale Bitcoin Trust har nå påstått å ha i overkant av 400 000 BTC, rundt det dobbelte av det som ble sett for ett år siden: Etter vår beregning har innstrømming av GBTC det siste året absorbert omtrent en tredjedel av den nye Bitcoin-forsyningen. Hvis tilstrømningshastigheten ikke avtar, vil absorpsjonen nærme seg 50%, med mindre tilførsel. ”

Selskapet henter også inn store mengder Ethereum via Grayscale Ether Trust.

Tangentielt relatert til dette har den åpne interessen til regulerte BTC-futures skutt høyere, og representerer „akselererende modning og en tendens til prisøkning, etter vårt syn.“

Årsak nr. 3: Bitcoin’s korrelasjon med gull øker

På grunn av makrotrender og populære fortellinger har Bitcoins korrelasjon med prisen på en unse gull vært på vei oppover. „Den høyeste 52 ukers Bitcoin-til-gull-korrelasjonen noensinne på 0,35“ viser at cryptocurrency endelig utvikler seg til digitalt gull.

Med sentralbankers utskrift av penger som skal øke hastigheten på gullets vekst når det setter ny høy tid hver dag, vil den nå korrelerte Bitcoin komme til nytte.

Årsak 4: Bollinger Band-analyse spår et BTC-utbrudd mot $ 13 000

Tekstboken Bollinger Band tekniske indikator antyder en forestående „prisutdeling“ mens diagrammer antyder et trekk „høyere er veien for minst motstand.“ Dette betyr at BTC sannsynligvis vil begynne et sterkt oppover, noe McGlone spekulerer i det minste vil ta cryptocurrency til $ 13 000.

Bitcoin , som for øyeblikket er rangert som nr. 1 etter markedskapital, er opp 3,27% det siste døgnet. BTC har et markedskapital på $ 216,24B med et 24 timers volum på $ 25B.